© 2022 Restavracija COB kulinarično doživetje – Turistično gastronomski razvojni zavod Matjaž so.p.

Pogosta vprašanja

Bi zeleli izvedeli vec?

Odgovori na vaša najpogostejša vprašanja

Kako opraviti rezervacijo?

Rezervacijo za vaše COB doživetje lahko opravite prek naše spletne strani ali po telefonu. Podrobnosti glede rezervacij so na voljo pod zavihkom rezervacije.

Kako lahko spremenim opravljeno rezervacijo?

V primeru, da bi želeli spremenili vašo rezervacijo, vas prosimo, da to storite pravočasno. Za vse spremembe vezane na prehrambene omejitve in alergije vas vljudno prosimo, da nam le te sporočite vsaj dva dneva pred terminom vaše rezervacije.

Kakšni pravila odpovedi?

Rezervacijo lahko brezplačno prekličete vsaj en dan vnaprej po elektronski pošti ali telefonsko. Vsak preklic po tem obdobju bo predmet našega postopka preklica. Preklic je brezplačen, če lahko vašo mizo oddamo drugim gostom. V nasprotnem primeru znaša znesek odpovedi 50% rezerviranega doživetja.

Kdaj je restavracija COB odprta?

Odprti smo vsak teden od četrtka do nedelje od 18.00 do 24.00. Priporočamo vam, da dovolite dve do štiri ure časa za naše COB doživetje.

Za doživetja po meri ter zaključene družbe je restavracija COB odprta na zahtevo, na podlagi predhodne rezervacije.

Ali je v restavraciji COB na voljo prostor za aperitiv pred večerjo?

Na žalost, je prostor omejen zato nimamo odprtega bara. Vendar pa si lahko aperitiv privoščite v našem 4 * Hotelu Tomi le nekaj korakov odaljenem od COBa.

Ali ob hrani ponujate vinsko spremljavo?

Ob hrani vam priporočamo vinsko spremljavo z vini Slovenske Istre. Na voljo pa imamo tudi obsežno vinsko karto, ki temelji na slovenskih vinih, vendar ni omejeno le nanje.

Kakšna so pravila oblačenja v restavraciji?

V COBu stremimo k zelo sproščenem vzdušju saj želimo, da se naši gostje ob uživanju v izbranih kulinaričnih doživetjih počutijo čim bolj udobno, zato v restavraciji COB nimamo pravil oblačenja.

Kakšna je cena večerje?

Cena COB doživetja je odvisna od izbranega menija. Cene se gibljejo med €95 in €150 na osebo (z vključenim DDV). Cena velja samo za meni, pijača in ostale storitve se obračunajo posebej.

Ali ponujate alternativne degustacijske menije?

V COBu imamo na voljo tudi alternativni degustacijski meni za vaš ponoven obisk. Raziščete ga lahko tukaj – COB Slovenija.

Ali je restavracija primerna za otroke?

Otroci so v COBu vedno dobrodošli prosimo pa, da upoštevajte dejstvo, da je v restavraciji prostor omejen ter da nimamo vedno prostora za otroške stolčke. Če vaš otrok potrebuje otroški stol, nas prosim obvestite o tem pri rezervaciji, da bomo lahko ustrezno pripravili mizo. Vljudno vas prosimo, da poskrbite, da vaš otrok ne moti drugih gostov.

Ali v COBu ponujate otroške menije?

V COBu bomo poskrbeli za naše najmljaše obiskovalce s posebnim otroškim menijem. Naši kuharji jim bodo pripravili vrsto zabavnih in interaktivnih prigrizkov ter manjših jedi.

Ali lahko v COBu ugodite posebnim prehranskim zahtevam?

V COBu lahko po predhonem obvestilu ugodimo večini vaših prehrambnih omejitev vezanih na zdravstveno stanje oziroma alergije. V kuhinji se bomo potrudili, da naše kulinarično doživetje prilagodimo potrebam vsakega posameznika. Zato vas prosimo, da nas o vaših prehrambnih omejitevah obvestite ob opravljanju rezervacije. Saj vam v primeru, da o le teh nismo pravočasno obveščeni, ne moremo zagotoviti prilagojenega kulinaričnega doživetja.

Ali lahko v restavraciji kadim?

Kajenje (vključno z elektronskimi cigaretami) v jedilnici ni dovoljeno.

Ali je ob restavraciji COB na voljo parkirišče?

Da, brezplačno parkirišče je na voljo ob restavraciji.

Koliko oseb lahko sprejmete v COBu?

V COB sta na voljo dve jedilnici, ki lahko sprejmeta največ 32 oseb. Mize so na voljo za od 2 do največ 8 oseb. V kolikor imate posebne želje glede lokacije vaše mize, nam jih prosim ob rezervaciji sporočite.

Kaj se zgodi, če zamujam na večerjo?

Vljudno vas prosimo, da na večerjo pridete pravočasno. V kolikor se zgodi, da na večerjo zamudite več kot 30 minut, bomo primorani skrajšati vaše doživetje ter zaračunati polno ceno.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Restavracija v katero se boste znova in znova vracali.

Obiščite našo restavracijo in se prepustite izjemnosti

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam zagotovijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmem«, se s tem strinjate.

Zapri