© 2022 Restavracija COB kulinarično doživetje – Turistično gastronomski razvojni zavod Matjaž so.p.

Pogosta vprašanja

Bi zeleli izvedeli vec?

Odgovori na vaša najpogostejša vprašanja

Kako opraviti rezervacijo?

Rezervacijo za vaše COB doživetje lahko opravite prek naše spletne strani ali po telefonu. Podrobnosti glede rezervacij so na voljo pod zavihkom rezervacije.

Kako lahko spremenim opravljeno rezervacijo?

Če morate svojo rezervacijo spremeniti, vas prosimo, da to storite vnaprej, da bomo lahko svoje rezervacije učinkovito upravljali. Glede prehranskih omejitev ali alergij nas prosimo obvestite vsaj pet dni pred rezervacijo, da se lahko ustrezno pripravimo in poskrbimo za prijetno kulinarično izkušnjo.

Kakšna je politika odpovedi?

Zavedamo se, da se načrti lahko spremenijo, zato vam želimo čim bolj olajšati spreminjanje rezervacije. Če že morate svojo rezervacijo preklicati, to storite vsaj dva dni prej po e-pošti ali telefonu in vam stroškov odpovedi ne bomo zaračunali. Če prekličete po tem roku, bo uporabljen naš postopek v primeru odpovedi.

Zavedamo pa se tudi, da se lahko v zadnjem trenutku pojavijo nepričakovane okoliščine, zato se bomo po svojih najboljših močeh potrudili ustreči vašim potrebam. Če bomo lahko zapolnili mizo, ki ste jo rezervirali z drugo rezervacijo, bo vaša odpoved brezplačna. Če pa ne moremo najti zamenjave, bomo morda morali zaračunati strošek odpovedi v višini 50 % cene menija.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje pri učinkovitem upravljanju naših rezervacij.

Kakšen je čas obratovanja COB restavracije?

V COB-u vam želimo zagotoviti nepozabno kulinarično izkušnjo. Večerja je pri nas na voljo od 18. ure dalje, vsak teden od četrtka do nedelje med junijem in oktobrom. Za popolno uživanje v naši kulinarični izkušnji priporočamo dve do štiri ure časa.

V hladnejših mesecih, od oktobra do junija, smo odprti tri dni na teden, od petka do nedelje. Naš skrajšani delovni čas odraža našo osredotočenost na zagotavljanje izjemnih storitev, sezonskih sestavin in inovativne ponudbe jedilnikov.

Ali je v restavraciji COB na voljo prostor za aperitiv pred večerjo?

Na žalost, je prostor omejen zato nimamo odprtega bara. Vendar pa si lahko aperitiv privoščite v našem 4 * Hotelu Tomi le nekaj korakov odaljenem od COBa.

Ali ob hrani ponujate vinsko spremljavo?

Zelo smo ponosni na našo izbiro vin in z veseljem ponujamo vina v kombinaciji z vsemi našimi meniji. Naše kombinacije vin so premišljeno izbrane, da dopolnijo okuse naših jedi, s poudarkom na predstavitvi najboljših slovenskih vin.

Poleg naših vinskih kombinacij imamo bogato vinsko karto, ki vključuje različna slovenska vina, pa tudi izjemna vina iz bližnjih pokrajin. Vedno z veseljem ponudimo priporočila in vam pomagamo pri izbiri popolnega vina, ki bo popestrilo vašo kulinarično izkušnjo.

Kakšna so pravila oblačenja v restavraciji?

V COB-u stremimo k zelo sproščenem vzdušju saj želimo, da se naši gostje ob uživanju v izbranih kulinaričnih doživetjih počutijo čim bolj udobno, zato v restavraciji COB nimamo pravil oblačenja.

Kakšna je cena večerje?

Cena našega doživetja temelji na izbranem meniju in vključuje DDV. Upoštevajte, da cena velja samo za hrano in ne vključuje pijače ali kakršnih koli drugih dodatkov.

Ali je restavracija primerna za otroke?

V naši restavraciji so družine z otroki vedno dobrodošle, saj želimo vsem zagotoviti prijetno kulinarično izkušnjo. Upoštevajte pa, da zaradi omejenega prostora morda ne bomo mogli vedno namestiti otroških stolov ali otroških vozičkov.

Če potrebujete otroški stol za vašega otroka, nam to sporočite ob rezervaciji, da vam ustrezno pripravimo mizo. Vljudno vas prosimo, da pazite, da vaš otrok ne bo motil drugih gostov.

Ali v COB-u ponujate otroške menije?

Naše najmlajše goste vabimo, da izkusijo okuse in užitke COB-ove kuhinje. Čeprav nimamo posebnega otroškega menija, lahko pripravimo krajšo različico našega izvirnega menija, ki vključuje zabavne in interaktivne prigrizke ter majhne jedi, v katerih lahko uživa vaš otrok.

Če pa ima vaš otrok raje preprosto jed, mu jo bomo z veseljem pripravili. Prosimo, da nam ob rezervaciji sporočite želje vaših otrok in naša ekipa se bo potrudila, da ustreže njihovim potrebam.

Ali lahko zadostite prehranskim zahtevam?

Običajno lahko po predhodni najavi ugodimo večini prehranskih zahtev, povezanih z zdravjem ali alergijami. Potrudili se bomo, da bomo doživetje prilagodili prehranskim zahtevam vsakega posameznega gosta. Zato vas prosimo, da nas o vaših prehrambnih omejitvah obvestite ob opravljanju rezervacije. Saj vam v primeru, da o le teh nismo pravočasno obveščeni, ne moremo zagotoviti prilagojenega kulinaričnega doživetja.

Ali ponujate veganske menije?

Pri COB-u se zavedamo pomena zagotavljanja različnih prehranskih zahtev in preferenc. Na zahtevo ponujamo tudi veganske različice naših menijev COB. Upoštevajte, da priprava veganskega menija zahteva dodaten čas, zato vas prosimo, da nam to predhodno sporočite ob rezervaciji.

Upoštevajte tudi, da je k ceni veganskega menija dodano doplačilo. Naša ekipa vam bo ob rezervaciji z veseljem posredovala več informacij o tem.

Ali lahko v restavraciji kadim?

Zaradi zagotavljanja udobja in užitka vseh naših gostov vas prosimo, da kajenje (vključno z elektronskimi cigaretami) v jedilnici naše restavracije ni dovoljeno. Cenimo vaše sodelovanje pri ohranjanju prijetnega vzdušja, v katerem lahko vsi uživajo.

Ali je ob restavraciji COB na voljo parkirišče?

Da, brezplačno parkirišče je na voljo ob restavraciji.

Koliko oseb lahko sprejmete v COBu?

V COB-u imamo dve različni jedilnici, ki lahko skupaj sprejmeta do 24 gostov. Odvisno od letnega časa je lahko vaša miza v obeh jedilnicah, pri čemer vsaka ponuja edinstveno vzdušje in okolje za vaše kulinarično doživetje.

Naše mize so namenjene za namestitev od 2 do največ 8 oseb. Če imate kakršne koli posebne zahteve glede lokacije vaše mize, nam to sporočite ob rezervaciji.

Kaj se zgodi, če zamujam na večerjo?

V COB-u si prizadevamo vsem svojim gostom zagotoviti brezhibno in prijetno kulinarično izkušnjo. Vljudno vas prosimo, da na rezervacijo večerje pridete ob dogovorjeni uri.

Če zamujate, cenimo vljudnostni klic, da nas o tem obvestite. Vendar upoštevajte, da bomo morda morali skrajšati vaše doživetje, če boste zamudili več kot 30 minut, da zagotovimo, da lahko naša kuhinja pravočasno in učinkovito postreže vse naše goste. Upoštevajte, da vam bomo morali zaračunati polno ceno.

Zavedamo se, da lahko pride do nepredvidenih okoliščin, in vedno se bomo potrudili, da vam ustrežemo po najboljših močeh.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Restavracija v katero se boste znova in znova vracali.

Obiščite našo restavracijo in se prepustite izjemnosti

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam zagotovijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali spodaj kliknete »Sprejmem«, se s tem strinjate.

Zapri